Tentang Kami

Ebuno mangrupikeun perusahaan Swédia anu kadaptar insentif pikeun jalma-jalma nyarioskeun perkawis pendapatna. Kami parantos ngawangun platform unik khusus pikeun panélis kami (pangguna) pikeun langkung gampil fokus dina numuwuhkeun akun sareng milarian artos kanggo éta. Kami terus-terusan ngerjakeun ngembangkeun platform kami langkung jauh pikeun ngalegaan kasempetan dina sistem sareng kami nyobian ngan ukur nunjukkeun survey kualitas pangsaéna anu sayogi.


Sadaya anu kedah anjeun lakukeun pikeun ngamimitian nyaéta ngadaptar kana platform kami sareng ngajajah sistem anu saé kami. Ebuno didaptarkeun dina organisasi nomer 559183-6027. Kami ngamimitian journy kami telat 2017 di Stockholm sareng dinten ayeuna urang gaduh 3 jalma damel kanggo ngembangkeun sareng ngajaga platform. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami di support@ebuno.net.

dijieun jeung dina Stockholm © 2020 Ebuno AB