Sarat sareng Kaayaan kanggo Kaanggotaan Ebuno


Pikeun tiasa nganggo Ebuno, punten nampi syarat sareng syarat kami







Ebuno Ebuno AB

kabijakan privasi

Ebuno AB, perusahaan Swédia kalayan organisasi perusahaan nomer 559183-6027 ("Ebuno","we","urang"Atawa"us”), Tanggung jawab pikeun ngolah data pribadi anjeun sakumaha ditétélakeun di handap. Kawijakan privasi ieu ngeunaan anjeun anu ngadaptarkeun rekening sareng janten pangguna Ebuno.

Kami paduli sareng ngahargaan privasi anjeun. Ngalangkungan kabijakan privasi ieu, ku kami hoyong masihan anjeun inpormasi ngeunaan kumaha kami ngolah data pribadi anjeun ogé hak-hak naon anu anjeun gaduh dina hubungan sareng ngolah data pribadi anjeun.

Kami ngolah data pribadi anjeun pikeun tujuan umum ieu:

Di handap ieu anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan kumaha urang ngolah data pribadi anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan pamrosésan data pribadi anjeun, atanapi upami anjeun hoyong ngalaksanakeun hak-hak anjeun dina panerapan panyalindungan data, mangga kontak kami ngalangkungan alamat email kami [email dijaga] atanapi nelepon kami + 46 (0) 73 143 8750 . Alamat pos kami nyaéta Drottvägen 5, 18264 Djursholm, Swédia.  

Dihandap ieu anjeun tiasa mendakan inpormasi langkung lengkep ngeunaan topik ieu: 

Ti mana urang ngumpulkeun data pribadi anjeun sareng anjeun kedah nyayogikeun data pribadi pikeun kami? 2

Saha anu tiasa kéngingkeun aksés kana data pribadi anjeun sareng kunaon? 2

Dimana data pribadi anjeun diolah? 2

Hak naon anu anjeun ngagaduhan dina hubungan kami ngolah data pribadi anjeun? 3

Pedaran lengkep ngeunaan kumaha urang ngolah data pribadi anjeun 4

Upami anjeun ngadaptarkeun rekening sareng janten pangguna Ebuno 4

Upami anjeun ilubiung dina survey sareng / atanapi gim kami nyayogikeun 5

Upami anjeun berinteraksi sareng kami dina média sosial 7

Kagiatan ngolah anu séjén 8

Nyeimbangkan penilaian kapentingan 9

Ti mana urang ngumpulkeun data pribadi anjeun sareng anjeun kedah nyayogikeun data pribadi pikeun kami?

Kami ngumpulkeun data pribadi anjeun langsung ti anjeun, contona nalika anjeun ngadaptarkeun rekening sareng ngajawab patarosan profiling kami.

Dina sababaraha patarosan profiling kami anjeun tiasa milih pikeun ngabagi data pribadi anu sénsitip (misal data ngeunaan kasihatan anjeun) sareng kami. Ngajawab patarosan ieu opsional sareng kami bakal ngolah data anu anjeun bagikeun ka kami ngan ukur lamun masihan eksplisit idin .  

Sacara umum, anjeun bébas milih upami anjeun hoyong nyayogikeun data pribadi anjeun ka kami. Nanging sababaraha hal anu diperyogikeun pikeun anjeun pikeun nyayogikeun data pribadi ka kami, misal pikeun ngadaptarkeun rekening. Naon data pribadi anu urang butuhkeun ti anjeun tiasa dipendakan dina tabel di handap hubunganna sareng dasar hukum "minuhan kontrak" sareng "kawajiban hukum". Data anu kami butuhkeun ti anjeun sanés data anu sénsitip.

Upami anjeun henteu nyayogikeun kami data pribadi anu dipénta, anjeun moal tiasa ilubiung dina survey atanapi kaulinan anu kami sediakeun atanapi jadian sareng gunakeun akun. Salajengna, urang moal tiasa sasuai sareng pembukuan sareng hukum akuntansi sareng nanganan kamungkinan klaim hukum.  

Saha anu tiasa kéngingkeun aksés kana data pribadi anjeun sareng kunaon?

Data pribadi anjeun utamina diolah ku kami di Ebuno. Nanging, dina conto anu tangtu, urang bagikeun data pribadi anjeun ka pihak katilu saluyu sareng dihandap.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan saha urang ngabagi data pribadi anjeun, punten kersa ngahubungi kami. Detil kontak kami tiasa dipendakan dina mimiti kabijakan privasi ieu.

Henteu janten masalah pikeun ngolah data pribadi anjeun, kami bakal ngabagi data pribadi anjeun ka panyadia IT kami anu bakal ngolah ieu atas nami kami sareng paréntah kami pikeun mastikeun IT-operasi anu saé sareng aman. Kami ngan ukur ngabagi data pribadi anjeun ka IT-supplier kami upami diperyogikeun pikeun aranjeunna pikeun nyumponan kawajiban ka kami numutkeun kontrak anu dipasihkeun ku aranjeunna.

Upami anjeun ilubiung dina survey

Dimana data pribadi anjeun diolah?

Kami, ogé prosesor kami, utamina ngolah data pribadi anjeun dina EU / EEA. Nalika kami ngolah data pribadi anjeun di luar UE / EEA kami ngalakukeun éta kusabab pasangan kami, anu ngabantosan kami pikeun nyocogkeun propil anjeun sareng survey anu anjeun pikaresepeun sareng relevan, bakal nyimpen data pribadi anjeun di luar EU / EEA.

Nalika kami mindahkeun data pribadi anjeun di luar UE / EEA, kami ngalakukeun éta dumasar kana kaputusan ti Komisi, klausa kontraktual standar atanapi Privasi Shield.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan saha urang ngabagi data pribadi anjeun, punten kersa ngahubungi kami. Detil kontak kami tiasa dipendakan dina mimiti kabijakan privasi ieu.

Hak naon anu anjeun ngagaduhan dina hubungan kami ngolah data pribadi anjeun?

Numutkeun panerapan panyalindungan data anu berlaku, gumantung kana kaayaan, anjeun ngagaduhan hak pikeun sababaraha hak anu béda anu ditetepkeun di handap.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan hak-hak ieu atanapi upami anjeun hoyong nganggo salah sahiji hak anjeun, wilujeng sumping ngahubungi kami. Detil kontak kami tiasa dipendakan dina mimiti kabijakan privasi ieu.

Hak pikeun inpormasi sareng aksés

Anjeun gaduh hak kéngingkeun a cindekna naha urang ngolah data pribadi anjeun. Upami urang ngolah data pribadi anjeun, anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun nampi inpormasi ngeunaan kumaha urang ngolah data pribadi jeung pikeun narima salinan tina data pribadi anjeun.

Katuhu pikeun pangaluyuan

Anjeun gaduh hak pikeun ngagaduhan data pribadi anu teu leres dilereskeun sareng gaduh data pribadi henteu lengkep réngsé.

Hak pikeun mupus ("hak janten hilap") sareng watesan pamrosésan

Anjeun gaduh hak pikeun gaduh data pribadi anjeun dihapus dina conto anu tangtu. Ieu kasus contona nalika data pribadi henteu perlu deui pikeun tujuan dimana éta dikumpulkeun atanapi diolah deui sareng dimana kami ngolah data pribadi anjeun dumasar kana kapentingan sah kami sareng kami mendakan, nuturkeun bantahan anjeun (tingali dihandap handapeun Katuhu pikeun obyék), yén urang henteu ngagaduhan minat anu luhur pikeun teras ngolahna.

Anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun nyungkeun kami ngawatesan pamrosésan urang tina data pribadi anjeun. Salaku conto, nalika anjeun naroskeun akurasi data pribadi, nalika anjeun parantos bantahan pikeun ngolah data pribadi anjeun dumasar kana kapentingan sah kami, atanapi dimana pamrosésanna haram, sareng anjeun nentang mupus data pribadi anjeun sareng hoyong urang pikeun ngawatesan pamrosésan urang.

Katuhu pikeun portability data

Dina conto anu tangtu, anjeun ngagaduhan hak pikeun disayogikeun data pribadi sapertos (perkawis anjeun) anu anjeun pasihkeun ka kami, dina format terstruktur, umum dianggo sareng tiasa dibaca ku mesin. Anjeun ogé ngagaduhan hak dina conto anu tangtu anu gaduh data pribadi sapertos ditransferkeun ka pengendali anu sanés, anu sacara teknis tiasa dilakukeun.

Katuhu pikeun obyék

Anjeun gaduh hak pikeun bantahan pikeun ngolah data pribadi anjeun upami kami nganggo pikeun tujuan pamasaran.

Anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun bantahan pikeun ngolah data pribadi anjeun nalika pamrosésan dumasar kana dasar hukum "Minat sah". Kaayaan nalika kami dumasar kana pamrosésan kami kana minat sah kami nyatakeun dina tabel di handap ieu sareng anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan ngimbangan peniléyan kami dina tungtung kabijakan privasi ieu. Dina sababaraha conto, urang tiasa neraskeun ngolah data pribadi anjeun sanaos anjeun parantos bantahan pikeun ngolah kami. Ieu tiasa janten pasualan upami urang tiasa nunjukkeun alesan anu sah pikeun pamrosésan anu langkung seueur tibatan kapentingan anjeun atanapi upami pikeun tujuan ngawangun, ngalaksanakeun atanapi ngabela klaim hukum.

Katuhu pikeun mundur idin

Anjeun gaduh hak pikeun mundur idin anu dipasihkeun iraha waé. Ditarikna moal mangaruhan kaabsahan pamrosésan dumasar kana idin anjeun sateuacan ditarik.

Hak pikeun nyungkeun keluhan ka otoritas pengawas

Anjeun gaduh hak pikeun masangkeun keluhan ka otoritas pengawasan ngeunaan ngolah data pribadi anjeun.

Keluhan sapertos kitu tiasa didaptarkeun ku otoritas di nagara anggota Uni Éropa / EEA dimana anjeun cicing, damel atanapi dimana panyalahgunaan dugaan panerapan panyalindungan data anu berlaku parantos kajantenan. Di Swédia, otoritas pengawasan nyaéta Otoritas Perlindungan Data Swédia.

Pedaran lengkep ngeunaan kumaha urang ngolah data pribadi anjeun

Bagan di handap ngajelaskeun sacara rinci naha urang ngolah data pribadi anjeun, data pribadi mana anu kami ngolah, dasar anu sah pikeun pamrosésan sareng sabaraha lami urang ngolah data pribadi anjeun.

Upami anjeun ngadaptarkeun rekening sareng janten pangguna Ebuno

Pikeun ngatur akun anjeun

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Pikeun nyiptakeun sareng ngaktipkeun anjeun ngamankeun akun anjeun, kalebet komunikasi sareng anjeun ngeunaan akun anjeun
  • Pikeun masihan anjeun manpaat gaduh akun, kalebet contona ngamungkinkeun anjeun ngatur setélan sareng kéngingkeun aksés ka riwayat survey
  • Pikeun ngalacak poin anu anjeun tampi tina sababaraha survey anu réngsé
  • Pikeun ngitung peringkat anjeun dibandingkeun sareng pangguna Ebuno sanés dumasar kana poin anjeun

Inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami, misal:

  • nami
  • Inpo kontak (email)
  • Kode pos sareng kota
  • génder
  • Tanggal lahir
  • Jumlah survey anu anjeun parantos béréskeun sareng poin anu parantos anjeun kumpulkeun
  • Inpormasi sanés anu anjeun pilih pikeun nyayogikeun ka kami, sapertos alamat jalan sareng nomer telepon

Kinerja kontrak

Ngolahna diperyogikeun pikeun urang pikeun minuhan kontrak ngeunaan pendaptaran anjeun di Ebuno.

Minat sah

Henteu perlu pikeun anjeun nyayogikeun kami inpormasi ngeunaan alamat jalan sareng nomer telepon anjeun pikeun minuhan kontrak naon waé. Inpormasi ieu sanés diolah dumasar kana kapentingan sah kami pikeun ngolah data pribadi anjeun pikeun ngatur akun anjeun.

  • Pikeun ngalacak nalika anjeun parantos ngarujuk rerencangan ka Ebuno sareng sabaraha poin anu aranjeunna kumpulkeun pikeun ngahargaan anjeun ku poin tambahan
  • Titik anjeun kumpulkeun
  • Nami rerencangan anu parantos anjeun rujuk
  • Jumlah poin anu diklaim sobat anjeun

Minat sah

Kapentingan sah kami pikeun ngolah data pribadi anjeun pikeun ngahargaan anjeun ku poin-poin tambahan pikeun ngarékrut salah sahiji babaturan anjeun ka Ebuno.

Upami anjeun sobat anu dirujuk sareng ngadaptarkeun rekening, kami bakal ngolah data pribadi anjeun dumasar kana kinerja kontrak, mangga tingali di luhur.

Periode Panyimpen: Kami bakal nyimpen data pribadi anjeun dugi ka anjeun milih ngahapus akun anjeun di Ebuno atanapi dugi ka 3 taun teu aktip.

Pikeun ngatur profil anjeun

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Pikeun naroskeun patarosan ka anjeun pikeun nyiptakeun profil pikeun anjeun anu tiasa disaluyukeun sareng survey anu relevan
  • Pikeun masihan anjeun survey anu cocog sareng minat sareng persona anjeun
  • Pikeun ngalacak patarosan anu anjeun waler pikeun ngahargaan anjeun ku poin-poin tambahan

Catet yén opsional pikeun ngajawab patarosan ieu sareng anjeun milih inpormasi naon anu anjeun hoyong bagikeun sareng kami.

Inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami, misal:

  • Inpormasi ngeunaan rumah tangga, pendidikan sareng padamelan anjeun, mobil, tuangeun sareng inuman, hobi sareng minat, éléktronika, komputer sareng pidéo video, média, perjalanan sareng survey panilitian anu anjeun kersa ilubiung
  • Inpormasi ngeunaan etnis anjeun, kabiasaan ngaroko sareng bako, kasehatan sareng barudak antukna

Minat sah

Kapentingan sah kami pikeun ngolah data pribadi anjeun anu anjeun pilih pikeun masihan kami pikeun tiasa ngadamel sareng ngatur profil anjeun.

Idin jelas

Inpormasi sénsitip bakal diolah dumasar kana ijin anu jelas anjeun. Anjeun tiasa mundur idin sapertos iraha waé. Anjeun ogé tiasa ngarobih sababaraha waleran anu anjeun parantos pasihkeun ka "Kuring resep henteu nyatakeun ieu".

Periode Panyimpen: Kami bakal nyimpen data pribadi anjeun dugi ka anjeun milih ngahapus akun anjeun, dugi ka anjeun teu aktip pikeun 3 taun atanapi dugi ka ngarobih waleran anjeun ka "Kuring resep henteu nyatakeun ieu". Kami bakal ngeureunkeun nyimpen data pribadi sénsitip anjeun langsung upami anjeun mundur idin anjeun.

Upami anjeun ilubiung dina survey sareng / atanapi gim anu kami sediakan

Pikeun ngaktipkeun profil anjeun cocog sareng survey anu aya hubunganana

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Pikeun ngaktipkeun profil anjeun cocog sareng survey anu anjeun anggap relevan sareng pikaresepeun kami ngabagi inpormasi sareng mitra kami
  • Mitra kami cocog sareng profil anjeun ka perusahaan anu ngagaduhan survey boh dina Uni Éropa boh di luar Uni Éropa

Inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami, misal:

  • nami
  • Inpo kontak (email)
  • Kode pos sareng kota
  • génder
  • Tanggal lahir
  • Jumlah survey anu anjeun parantos béréskeun sareng poin anu parantos anjeun kumpulkeun
  • Inpormasi sanés anu anjeun pilih pikeun nyayogikeun ka kami, sapertos alamat jalan sareng nomer telepon
  • Inpormasi sanés tina patarosan profiling anu anjeun pilih pikeun jawab

Minat sah

Kapentingan sah kami pikeun ngolah data pribadi anjeun pikeun ngaktipkeun profil anjeun cocog sareng survey anu anjeun anggap relevan sareng pikaresepeun.

Idin jelas

Inpormasi sénsitip bakal diolah dumasar kana ijin anu jelas anjeun. Anjeun tiasa mundur idin sapertos iraha waé. Anjeun ogé tiasa ngarobih sababaraha waleran anu anjeun parantos pasihkeun ka "Kuring resep henteu nyatakeun ieu".

Periode Panyimpen: Urang bakal ngolah data pribadi anjeun dugi ka cocog parantos réngsé. Kami bakal ngeureunkeun nyimpen data pribadi sénsitip anjeun langsung nalika anjeun mundur idin anjeun atanapi ngarobih waleran anjeun ka "Kuring resep henteu nyatakeun ieu".

Pikeun nyayogikeun survey

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Pikeun nyayogikeun anjeun survey anu tiasa anjeun ilubiung
  • Pikeun masihan anjeun poin pikeun tiap survey anu anjeun miluan

Catet yén kami nyayogikeun kasempetan pikeun anjeun ilubiung dina survey, tapi survey anu saéna dikelola ku pihak katilu. Upami anjeun milih nyatakeun nami anjeun atanapi inpormasi sanés perkawis nyalira dina survey, perusahaan survey panginten tiasa ngaitkeun waleran anjeun ka anjeun salaku jalma. Dina kasus sapertos kitu, perusahaan survey bakal janten pengendali. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kumaha aranjeunna ngolah data anjeun anjeun tiasa ngahubungi perusahaan anu aya hubunganana.

Inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami, misal:

  • nami
  • Inpo kontak (email)
  • Kode pos sareng kota
  • génder
  • Tanggal lahir
  • Inpormasi sanés anu anjeun pilih pikeun nyayogikeun ka kami, sapertos alamat jalan sareng nomer telepon
  • Jumlah survey anu anjeun parantos béréskeun sareng poin anu parantos anjeun kumpulkeun
  • Inpormasi anu anjeun parantos sayangkeun ku kami ngalangkungan profil anjeun

Minat sah

Kapentingan sah kami pikeun ngolah data pribadi anjeun pikeun masihan anjeun survey anu tiasa anjeun ilubiung.

Periode Panyimpen: Urang bakal ngolah data pribadi anjeun dugi ka survey réngsé.

Pikeun nyayogikeun kaulinan

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Pikeun nyayogikeun anjeun ku kaulinan anu tiasa anjeun maénkeun
  • Pikeun ngitung poin anjeun saatos unggal buruan anjeun éléh atanapi éléh
  • Pikeun ngitung réngking anjeun dibandingkeun pamaén séjén

Inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami, misal:

  • nami
  • Jumlah poin anu parantos anjeun kumpulkeun
  • Jumlah poin anu anjeun kéngingkeun atanapi éléh nalika maén

Minat sah

Minat sah kami pikeun ngolah data pribadi anjeun pikeun ngamungkinkeun anjeun maénkeun kaulinan anu kami sediakan, kéngingkeun kasempetan pikeun menangkeun poin tambahan sareng ningali kumaha anjeun pangkat dibandingkeun sareng pangguna sanés.

Periode Panyimpen: Kami bakal nyimpen data pribadi anjeun dugi ka anjeun milih ngahapus akun anjeun atanapi dugi ka 3 taun teu aktip.

Pikeun ngatur ditarikna poin anjeun pikeun tukeur kartu kado

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Ngarobih poin anu anjeun tampi kana kartu kado
  • Pikeun ngirim kartu kado anjeun

Inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami, misal:

  • nami
  • Inpo kontak (email)
  • Jumlah survey anu anjeun parantos béréskeun sareng poin anu parantos anjeun kumpulkeun
  • Inpormasi ngeunaan kartu kado naon anu anjeun pilih

Kinerja kontrak

Pamrosésanna diperyogikeun pikeun urang pikeun minuhan kontrak ngeunaan kaanggotaan anjeun dina Ebuno anu hartosna anjeun nampi poin anu tiasa ditarik salaku kartu kado di tukeran pikeun ilubiung dina survey.  

Periode Panyimpen: Kami bakal ngolah data pribadi anjeun dugi ka ditarikna réngsé.

Pikeun ngatur panarikan poin anjeun dina tukeur artos PayPal

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Ngarobih poin anu anjeun tampi kana artos PayPal
  • Pikeun ngirim anjeun hadiah PayPal

Catet yén pikeun ngarobih poin anjeun kana artos PayPal kami bagikeun data pribadi anjeun sareng PayPal. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan kumaha PayPal ngolah data anjeun anjeun tiasa ngahubungi PayPal.

Inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami, misal:

  • nami
  • Inpo kontak (email)
  • Jumlah survey anu anjeun parantos béréskeun sareng poin anu parantos anjeun kumpulkeun
  • Inpormasi ngeunaan kartu kado naon anu anjeun pilih

Kinerja kontrak

Ngolahna diperyogikeun pikeun urang pikeun minuhan kontrak ngeunaan kaanggotaan anjeun dina Ebuno anu hartosna anjeun nampi poin anu tiasa ditarik salaku artos PayPal salaku tukeran pikeun ilubiung dina survey.  

Periode Panyimpen: Kami bakal nyimpen data pribadi anjeun dugi ka ditarikna réngsé.

Upami anjeun berinteraksi sareng kami média sosial

Pikeun komunikasi sareng anjeun dina média sosial

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Pikeun komunikasi sareng anjeun dina akun média sosial kami (Facebook), misal upami anjeun komunikasi sareng kami dina halaman kami
  • Inpormasi tina profil anjeun dina média sosial anu dimaksud (nami pangguna sareng gambar naon waé anu anjeun pilih pikeun akun anjeun)
  • Inpormasi anu anjeun nyayogikeun dina halaman kami

Minat sah

Kapentingan sah kami pikeun ngolah data pribadi anjeun pikeun komunikasi sareng anjeun dina platform média sosial kami.

Periode Panyimpen: Data pribadi anjeun bakal dihapus upami anjeun nyungkeun kami mupus atanapi upami anjeun nyalira ngahapus konténna, tapi kami ogé bakal nyimpen data pribadi dina platform média sosial dugi ka aya bewara salajengna.

Kagiatan ngolah anu sanés

Pikeun nyayogikeun palayanan pelanggan

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Ngajawab sareng ngatur urusan palayanan

  • nami
  • Inpo kontak anjeun nyayogikeun dina kontak kami
  • Inpormasi sanés anu anjeun nyayogikeun perkawis éta masalah, sapertos masalah sareng fungsi

Minat sah

Kapentingan sah kami pikeun ngolah data pribadi anjeun pikeun ngajawab sareng ngatur urusan palayanan.

Periode Panyimpen: Kami bakal nyimpen data pribadi anjeun salami 2 taun saatos masalah layanan palanggan parantos direngsekeun.

Pikeun ningkatkeun palayanan kami

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Pikeun ningkatkeun jasa kami sareng fungsi halaman wéb dumasar kana eupan balik anjeun

Inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami, misal:

  • nami
  • Detil kontak (e-mail)
  • Inpormasi sanés anu anjeun pasihkeun ka kami nalika ngirimkeun kami eupan balik

Minat sah

Kapentingan sah kami pikeun ngolah data pribadi anjeun pikeun ngatur tanggapan anjeun sareng ningkatkeun jasa kami.

Periode Panyimpen: Kami bakal nyimpen data pribadi anjeun salami 2 taun.  

Pikeun nanganan sagala klaim sareng hak-hak

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Nanganan hak konsumén naon waé sapertos hak anjeun pikeun ngadamel keluhan
  • Pertahanan diri tina klaim sareng keluhan
  • Ngawitan klaim naon waé
  • nami
  • Detil kontak anu anjeun pilih pikeun dianggo, sapertos alamat email sareng / atanapi nomer telepon
  • Inpormasi tina komunikasi kami sareng anjeun anu aya hubunganana sareng klaim, mis. Inpormasi ngeunaan pemesanan anu cocog atanapi inpormasi ngeunaan cicing anjeun

Kawajiban hukum

Ngolahna kedah pikeun matuh kana kawajiban hukum anu urang tunduk, nyaéta sasuai sareng kawajiban hukum anu urang tunduk. 

Minat sah

Kapentingan sah kami pikeun ngolah data pribadi anjeun pikeun membela diri ngalawan klaim hukum anu mungkin sareng ngamimitian klaim.

Periode Panyimpen: Kami bakal nyimpen data pribadi anjeun dugi ka ngolah keluhan, dugi ka kami nanganan hak atanapi salami sengketa.

Pikeun matuh ka panataan sareng panerapan hukum

Ngolah naon anu urang laksanakeun

Data pribadi naon anu urang prosés

Dasar anu sah pikeun ngolahna

  • Nyimpen inpormasi dina pembukuan sareng akuntansi  
  • nami
  • Sejarah ngeunaan ditarikna sareng pamayaran parantos dilakukeun
  • Inpormasi sanés anu mangrupikeun catetan akuntansi

Kawajiban hukum

Ngolahna perlu pikeun matuh kana kawajiban hukum anu urang tunduk, nyaéta pembukuan sareng panerapan akuntansi.

Periode Panyimpen: Kami bakal nyimpen data pribadi anjeun dugi sareng kalebet taun katujuh saatos akhir taun kalénder pikeun taun fiskal numana data pribadi pakaitna.

Ngimbangan penilaian kapentingan

Nalika kami nyatakeun di luhur, pikeun sababaraha tujuan, kami ngolah data pribadi anjeun dumasar kana "minat sah" kami. Ku ngalaksanakeun penilaian kasaimbangan kapentingan ngeunaan ngolah data pribadi anjeun, kami parantos nyimpulkeun yén minat sah kami pikeun pamrosésan langkung ageung tina kapentingan anjeun atanapi hak-hak anu meryogikeun perlindungan data pribadi anjeun.

Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi anu aya hubunganana sareng balancing kami ngeunaan kapentingan kapentingan, punten tong ragu ngahubungi kami. Detil kontak kami tiasa dipendakan dina mimiti kabijakan privasi ieu.

Kawijakan privasi ieu diadegkeun ku Ebuno AB dina 2020-01-10.

 /

Perkawis CINT & Ebuno


Sarat sareng Kaayaan pikeun Kaanggotaan Panel, Partisipasi Survei sareng Pamakéan Layanan

Tanggal Épéktip: 28 Pébruari 2018

Terakhir dirobih: 28 Pébruari 2018

definisi

Nalika dianggo dina Sarat ieu, istilah sareng ungkapan di handap ieu bakal ngagaduhan hartos ieu.

"Panelis aktip”Ngarujuk ka Anggota Panel anu gaduh: (a) ilubiung dina Survei, (b) Program Panalitian anu sanés; atanapi (c) bagian sanés Layanan, sahenteuna, sakali dina dua belas (12) bulan terakhir; atanapi (d) mutahirkeun profil na atanapi inpormasi anggotana sahenteuna sakali dina dua belas (12) bulan terakhir.

"Jasa Ngalacak Panilitian Pasar”Nujul kana Layanan anu ditampi ku Pamaké anu tiasa ngalacak kalakuan online Pamaké sapertos kitu, sapertos halaman wéb anu diaksés ku Pamaké sareng kampanye online anu kakeunaan Pamaké pikeun kaperluan panilitian pasar, kalebet panilitian pelacak iklan.

"Hukum lumaku”Ngarujuk kana undang-undang sareng peraturan nasional sareng / atanapi lokal anu berlaku.

"langganan"Nuduhkeun ka Klién Kami anu ku Kami dipasihan jasa.

"eusi"Nujul kana inpormasi dina Situs Kami, Situs Ukur, Situs Panel atanapi Situs Rakan.

"panel"Nujul kana sakelompok jalma anu parantos satuju pikeun diulem sareng ilubiung dina Panilitian pasar, Program Panalitian anu sanés atanapi bagian sanés tina Layanan pikeun panilitian pasar.

"Anggota Panel"Nujul kana anggota Panel.

"Pamilik Panel"Nujul kana anu ngagaduhan Panel sareng Situs Panel anu Anjeun Anggota Panel.

"Loka Panel"Ngarujuk kana halaman wéb anu individu tiasa ngadaptar janten Anggota Panel.

"batur sapagawean"Nujul kana salah sahiji mitra Kami, kalebet Pamilik Panel sareng mitra sanésna.

"Loka Rakan"Ngarujuk kana halaman wéb anu dioperasikeun ku salah sahiji Mitra kami.

"nu miluan"Ngarujuk ka jalma anu sanés Anggota Panel, diarahkeun ka Survei, Program Panalitian anu sanés atanapi bagian sanés Layanan ku salah sahiji Mitra Kami.

"Data pribadi"Hartosna inpormasi anu aya hubungan sareng jalma alami anu diidentifikasi atanapi tiasa diidentifikasi ("Judul Data"); jalma alam anu tiasa diidentifikasi mangrupikeun jalma anu tiasa dikenal atanapi disusud, langsung atanapi henteu langsung, khususna ku ngarujuk kana idéntifikasi nyalira atanapi nalika digabungkeun sareng inpormasi pribadi atanapi anu sanésna. Data Pribadi tiasa kalebet inpormasi sapertos nami, nomer jaminan sosial, tanggal sareng tempat lahir, nami awéwé ti indung, catetan biometrik, foto, rékaman sora atanapi pidéo, sareng inpormasi sanés anu aya hubunganana atanapi ngaitkeun ka jalma, sapertos médis, pendidikan , inpormasi kauangan, sareng padamelan. (CATETAN: Data Pribadi tiasa ogé disebut Émbaran Pribadi anu tiasa Diidentipikasi atanapi PII.)

"Program Panalungtikan"Ngarujuk kana kasempetan panilitian sanés Survei.

"Eusi Wates"Nujul kana inpormasi rahasia sareng / atanapi proprietari, bahan, produk, sareng Eusi milik Usia sareng / atanapi Pamilik Panel, Pamilik Survei, Klién, Rakan sareng / atanapi lisénsi.

"palayanan"Ngarujuk kana jasa anu disayogikeun ku Kami anu ngamungkinkeun Anjeun, salaku Anggota Panel atanapi Peserta, pikeun ilubiung dina (a) Panel atanapi Survei, (b) program panilitian anu sanés, atanapi (c) jasa sanés anu disayogikeun ku Kami sareng dianggo ku Anjeun, sapertos Jasa Ngalacak Panilitian Pasar.

"kiriman"Nujul kana sadaya koméntar, tanggapan, saran, ideu sareng inpormasi sanés anu anjeun kirimkeun atanapi Kami kumpulkeun nalika Anjeun ilubiung dina Panel, ngaréspon kana Survey atanapi Program Panalitian anu sanés atanapi nganggo Layanan.

"Pamilik Ukur"Nujul kana anu ngagaduhan Survey, anu biasana nyaéta Klién.

"Situs Ukur”Ngarujuk kana halaman wéb tempat Anjeun ngaréspon sareng ngarengsekeun Survey.

"Ukur"Ngarujuk kana survey panilitian pasar anu sayogi ku Kami ka Anjeun.

"Situs web pihak katilu”Ngarujuk kana halaman wéb anu dijaga sareng / atanapi dioperasikeun ku pihak katilu.

"nu make”Nujul ka Anjeun salaku individu nalika Anjeun nganggo Palayanan.

"Eusi Pamaké”Nujul kana sadaya eusi, bahan, inpormasi, sareng koméntar anu anjeun anggo, unggah, pasang atanapi kirimkeun atanapi Kami kumpulkeun nalika Anjeun nganggo Layanan, kalebet inpormasi anu ditampi ngalangkungan Layanan Pelacakan Iklan, sapertos data pola panggunaan Internét.

"anjeun","Rakana","Anjeun"Jeung"Hormat"Tingal anjeun salaku individu.

"We","Us","urang"Jeung"Cint"Tingal badan Swédia Cint AB reg. henteu 556559-8769.

1. Panerapan; Pasatujuan

Sarat sareng Kaayaan ieu (saterasna "Sarat”) Panawaran salian ti perjanjian naon waé sareng Pamilik Panel tina Panel anu anjeun Anggota Panel, ogé istilah-istilah anu khusus, anu tiasa diterapkeun pikeun Survei, Program Panalitian anu sanés atanapi Jasa anu sanés. Sarat ieu moal dilarapkeun dugi ka aranjeunna bentrok sareng istilah perjanjian antara Anjeun sareng Pamilik Panel atanapi kalayan istilah khusus anu disayogikeun ku Pamilik Panel atanapi Klién salaku kaayaan pikeun partisipasi anjeun dina Survei atanapi Program Panalitian anu sanés, anu disayogikeun , kumaha oge, yén istilah anu sanés sapertos éta moal ngirangan hak Kami atanapi ningkatkeun tanggung jawab Kami anu ditetepkeun dina Sarat ieu.

2. perkenalan

Tujuan tina Syarat ieu nyaéta netepkeun istilah sareng kaayaan umum pikeun Pamakéan Sadayana, kalebet partisipasi anjeun dina Survei, Panel atanapi Program Panalitian anu sanés.

Kami ngatur hubungan antara Pamilik Survei sareng Pamilik Panel sareng Kami meta atas nami Pamilik Panel. Kami ogé pemasok platform, nyayogikeun kasempetan pikeun Anggota Panel, pikeun ilubiung dina Survei, Program Panilitian anu sanés sareng nganggo jasa anu sanés.

Salaku tambahan kana hal di luhur, Kami ogé tiasa ngatur insentif. Detil ngeunaan skéma insentif sapertos kitu tiasa dipendakan dina Syarat ieu.

3. Kelayakan Keanggotaan Panel

Keanggotaan panel umumna kabuka pikeun jalma anu nyiapkeun sarat pikeun kaanggotaan, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, syarat umur minimum sareng syarat lokasi geografis. Persyaratan pikeun kaanggotaan Panel tiasa bénten-bénten ku Panel khusus sareng ditangtukeun ku Pamilik Panel. Ku satuju pikeun janten Anggota Panel, Anjeun satuju nampi uleman pikeun ilubiung dina Survei, Program Panilitian atanapi Jasa anu sanés, duanana ti Pamilik Panel anu anjeun parantos ngalamar kaanggotaan Panel sareng ti Pamilik Panel anu sanés. Anjeun tiasa lirén langganan kaanggotaan Panel iraha waé, mangga tingali Bagéan 12 "Kawijakan Opt-Out" di handap.

Kami ngan ukur ngamungkinkeun hiji Anggota Panel pikeun alamat email anu unik dina unggal Panel.

4. Pendaptaran Panel

Dina raraga janten Anggota Panel, Anjeun kedah ngadaptar kana Situs Panel sareng nyayogikeun inpormasi anu tangtu ngeunaan Diri Anjeun. Inpormasi anu Anjeun pasihkeun kedah leres, leres sareng lengkep. Kami ngagaduhan hak pikeun ngawatesan atanapi ngalarang aksés anjeun kana Jasa atanapi ilubiung dina Survei atanapi Program Panalitian anu sanés upami Anjeun nyayogikeun inpormasi, atanapi Kami ngagaduhan alesan pikeun curiga yén inpormasi anu anjeun pasihkeun henteu leres, leres sareng lengkep.

Kaanggotaan Panel pribadi sareng ngan ukur tiasa dianggo ku jalma anu ngadaptarkeun kaanggotaan sareng Panel. Anjeun tanggel waler pikeun ngajaga inpormasi pangguna sareng kecap konci pikeun anjeun rahasia sareng Anjeun tanggel waler pikeun panggunaan naon, naha diidinan atanapi henteu sah, tina akun kaanggotaan Anjeun.

5. Kaayaan pikeun Partisipasi dina Survei, Program Panalitian Lainnya atanapi Jasa Lainnya

Nalika anjeun ilubiung dina Survei, Program Panalitian anu sanés atanapi Jasa anu sanés, sareng / atanapi nganggo Situs Kami, Situs Ukur atanapi Situs Panél, Anjeun wajib nurut kana Sarat ieu, ogé istilah sareng sarat sanés anu dilarapkeun ka Anjeun partisipasi, kalebet perjanjian naon waé antara Anjeun sareng Pamilik Panel atanapi istilah anu diterapkeun ku Klién atanapi Mitra.

Ku ilubiung dina Survei, Program Panalitian anu sanés atanapi Jasa anu sanés, Anjeun satuju pikeun nyayogikeun inpormasi anu leres, bener sareng lengkep ngeunaan Diri Anjeun. Upami Anjeun nyayogikeun inpormasi, atanapi Kami ngagaduhan alesan pikeun curiga yén inpormasi anu anjeun pasihkeun henteu leres, leres sareng lengkep, anjeun moal cocog pikeun Survei, Program Panalitian anu sanés atanapi Layanan sanésna sareng akibatna moal nampi insentif pikeun partisipasi anjeun. Salajengna, Pamilik Panel tiasa ngeureunkeun kaanggotaan anjeun ku hasil yén Anjeun moal tiasa ilubiung dina Survei atanapi Program Panilitian anu sanés.

Anjeun tanggel waler pikeun tindakan sareng komunikasi anu dilakukeun atanapi dikirimkeun tina akun anjeun.

6. Pamakéan Jasa

Partisipasi dina Survei, Jasa Panalitian anu sanés atanapi panggunaan Jasa sanésna sacara sukarela. Jasa kanggo panggunaan pribadi, sareng sanés komérsial, sareng Kami nyayogikeun hak pikeun ngarobih, ngarobih, ngawatesan atanapi ngahalangan aksés ka, sadayana atanapi bagian mana waé dina Jasa, tanpa aya bewara sateuacanna.

Kami tiasa iraha waé nolak nyayogikeun Pelayanan kanggo saha waé dina kawijaksanaan Kami nyalira.

Anjeun ngaku yén anjeun ngaksés, ngagunakeun, sareng / atanapi ngiringan dina Jasa dina kapasitas kontraktor mandiri, sareng henteu aya agénsi, kerja sama, patungan, padamelan padamelan atanapi francaisor-franchisee dimaksud atanapi diciptakeun ku Sarat ieu.

7. Pamakéan Henteu Diidinan

Anjeun satuju teu:

(a) ngaganggu, ngaganggu kaamanan atanapi nyalahgunakeun Layanan atanapi Situs Kami, Situs Survey, Situs Panel, Situs Rakan, atanapi jasa naon, sumberdaya sistem, akun, server atanapi jaringan anu nyambung atanapi tiasa diaksés ku Survei atanapi Situs Survey atanapi situs anu aya hubunganana atanapi anu ngaitkeun;

(b) ngagunakeun lancah, robot atanapi téknik tambang data otomatis sanésna pikeun katalog, unduh, toko, atanapi upami teu baranahan atanapi nyebarkeun data atanapi kontén anu aya hubunganana sareng Layanan, atanapi ku cara sanésna ngamanipulasi hasil Survei;

(c) nyandak tindakan naon waé pikeun ngaganggu Loka Kami, Loka Survei, Loka Panel, atanapi Loka Rakan atanapi panggunaan situs sapertos kitu, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, overloading, atanapi “nabrak” halaman wéb;

(d) ngirim atanapi ngirimkeun virus naon waé, data anu rusak, atanapi kode, file, atanapi inpormasi anu ngabahayakeun, ngaganggu, atanapi ngaruksak sanésna, tapi henteu diwatesan ku, spyware, malware sareng trojan;

(e) kumpulkeun naon waé Data Pribadi Pamaké Layanan anu sanés;

(f) ngirim email anu teu dipénta, sapertos promosi sareng iklan pikeun produk atanapi jasa;

(g) muka, ngagunakeun, atanapi ngajaga langkung ti hiji (1) akun kaanggotaan sareng Panel;

(h) ngagunakeun atanapi nyobian nganggo akun Pamaké sanés, tanpa otorisasi, atanapi ngadamel akun anu gaduh idéntitas palsu;

(i) nyobian kéngingkeun aksés anu teu diidinan ka Loka Kami, Survei, Loka Survei, Loka Panél, Situs Rakan atanapi bagéan Survei, Situs Kami, Situs Survei, Situs Panel atanapi Situs Rakan anu diwatesan aksés umum;

(j) ngajalin atanapi masker Identitas saleresna anjeun;

(k) pigura bagéan (s) Situs Kami, Situs Survey, Loka Panel atanapi Loka Rakan teras dipajang dina halaman wéb atanapi média anu sanés atanapi ngarobih tampilan Situs Survey, Situs Panel, atanapi Situs Rakan;

(l) netepkeun tautan tina halaman wéb ka Situs Kami, Situs Survey, Situs Panel atanapi Situs Rakan atanapi ka Jasa, tanpa ijin tertulis Kami;

(m) ngirim atanapi ngirimkeun naon waé anu ngancam, fitnah, fitnah, cabul, pornografi, cabul, skandal, atanapi bahan peradangan atanapi kontén;

(n) ngagunakeun pelanggaran naon waé; basa kasar atanapi cabul dina Situs Kami, dina Survei atanapi dina Situs Survei, Situs Panel atanapi Situs Rakan;

(o) kalibet dina sagala kagiatan curang, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, ngebut ngaliwatan Survei, nyandak Survei anu sami langkung ti sakali, ngirimkeun inpormasi palsu salami prosés pendaptaran, ngirimkeun data Survey anu salah atanapi henteu leres, ngagaleuh atanapi nyobian ngagaleuh insentif ngalangkungan hartosna palsu atanapi curang, ngarobih kana Survei sareng, ngeunaan panggunaan Layanan Lacak Iklan, ngaksés halaman wéb atanapi kampanye online kalayan tujuan tunggal pikeun nyayogikeun gambaran anu salah ngagambarkeun tingkah laku online anjeun;

(p) ngabalikkeun insinyur naon waé aspek Layanan atanapi ngalakukeun tindakan naon waé anu tiasa ngungkabkeun atanapi ngungkabkeun kode sumber, atanapi jalan pintas atanapi ngukur tindakan atanapi kadali anu dianggo pikeun ngalarang, ngawatesan atanapi ngawatesan aksés kana halaman wéb, kontén atanapi kode, kacuali anu diidinan jelas. ku Hukum Lumaku;

(q) ngalaksanakeun kalakuan kriminal atanapi haram anu tiasa dikaitkeun kana Situs Kami, Survei atanapi Situs Survei, Situs Panel atanapi Situs Rakan;

(r) nganggo Eusi Watesan ngalanggar atanapi ngalanggar Ketentuan ieu; atawa

(s) ngadorong sareng / atanapi mamatahan saha waé individu, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, Anggota Panel, Peserta atanapi salah sahiji karyawan Kami, pikeun ngalakukeun tindakan anu bertentangan sareng Syarat.

8. Eusi Wates

Kacuali nyatet, sadaya bahan, kalebet, tanpa watesan, sadaya konsep, téks, desain, grafik, gambar, foto, klip pidéo, musik sareng sora, sareng sadaya mérek dagang, tanda jasa sareng nami dagang anu dianggo dina Survei, Program Panalitian anu sanés atanapi Jasa anu sanés sareng / atanapi dina situs Kami, Situs Survei, Situs Panel atanapi Situs Rakan sareng pilihan sareng susunanana, tunduk kana hak cipta intelektual, kalebet tapi henteu diwatesan ku hak cipta, mérek dagang sareng patén atanapi hak pikeun ngalamar pendaptaranna dimana waé di dunya, dicekel ku atanapi dilisensikeun ku Kami, Pamilik Survei, Pamilik Panel, Mitra, atanapi pihak katilu sanés anu masing-masing ngagaduhan, atanapi ngendalikeun, Kandungan Watesan sapertos kitu.

Nalika anjeun nganggo Jasa atanapi ilubiung dina Survei, Program Panalitian anu sanés atanapi Jasa anu sanés, Anjeun tiasa kakeunaan Eusi Wates. Anjeun henteu kéngingkeun hak naon waé pikeun Kandungan Wates sareng sadaya hak milik inteléktip sacara jelas ditangtayungan. Henteu aya lisénsi pikeun ngagunakeun, nyingkab, ngaunduh, nyalin, ngadistribusikaeun, atanapi baranahan (kalebet tapi henteu diwatesan ku ngeposkeun kana halaman wéb, média sosial atanapi blog) Kandungan Wates atanapi masalah ngeunaan Kandungan Watesan anu dibérékeun ka Anjeun. Punten diperhatoskeun yén tindakan hukum tiasa kajantenan upami panggunaan henteu sah tina Kandungan Watesan dilacak ka Anjeun. Anjeun kéngingkeun inpormasi sareng ngaku yén Kami bakalan damel babarengan sareng sadayana pamundut ti pihak katilu pikeun panyingkepan (kalebet tapi henteu diwatesan ku panyingkepan idéntitas anjeun) anu aya hubunganana sareng klaim yén anjeun parantos nganggo Kandungan anu Dibatesan ngalanggar Ketentuan ieu anu Kami anggap sah.

Anjeun ngan ukur tiasa ilubiung dina Survei, Program Panalitian anu sanés, Jasa anu sanés sareng / atanapi nganggo Situs Kami, Loka Survei, Loka Panel, atanapi Loka Mitra dina cara anu henteu ngalanggar Kaayaan Intelektual Kami, atanapi pihak katilu. hak.

9. Eusi Pamaké

Anjeun tanggel waler pikeun sadaya Eusi pangguna. Anjeun ogé tanggel waler pikeun kéngingkeun, dimana aya hubunganana, persetujuan pihak katilu, idin, sareng / atanapi otorisasina kanggo Anjeun sareng Pamakéan Pikeun Kandungan Pamaké Anjeun. Eusi Pengguna, kalebet poto, rekaman sora atanapi video tiasa dianggap Data Pribadi. Eusi Pamaké Anjeun tiasa janten sayogi umum sareng dibagi sareng pihak katilu kalebet, tapi henteu diwatesan ku, Klién Kami, klien Klién Kami, Pamilik Survey, Pamilik Panel, Mitra sareng panyadia jasa pihak katilu. Anjeun kedah mastikeun yén Eusi Pamaké henteu ngandung kontén anu gaduh hak cipta atanapi mérek dagang atanapi bahan ti pihak katilu mana waé, kalebet audio, pidéo, gambar, atanapi sasaruaan saha waé salian ti Anjeun, kecuali Anjeun parantos kéngingkeun persetujuan, idin sareng / atanapi otorisasina ti sapertos pihak katilu diperyogikeun pikeun panggunaan Kami sareng Kami ngeunaan Kandungan Pamaké sapertos kitu. Anjeun moal nampi santunan pikeun panggunaan Kami, Mitra Kami atanapi Klién Kami pikeun Kandungan Pamaké naon waé.

Ku ngagunakeun, unggah, ngeposkeun, ngirim atanapi ngijinkeun Kami pikeun ngumpulkeun (idin sapertos dianggap pas kana idin Anjeun sareng Sarat ieu sareng panggunaan Layanan anu aya hubunganana) Kandungan Pamaké anu aya hubunganana sareng Jasa, Anjeun kéngingkeun Kami salamina, teu tiasa dibalikkeun, teu aya watesna , transferrable, sub-licensable, world-wide, royalti bébas, katuhu sareng lisénsi pikeun ngédit, nyalin, ngirimkeun, nyebarkeun, ningalikeun, nyiptakeun karya turunan, baranahan, ngarobih, ngadistribusikaeun, sareng sanésna nganggo Kandungan Pamaké Anjeun dina kawijaksanaan Urang sorangan. Anjeun moal nampi santunan naon waé pikeun Eusi Pamaké Anjeun atanapi panggunaan Kami, kecuali upami sacara jelas satuju.

Anjeun ngan ukur tanggung jawab mastikeun yén Eusi Pamaké Anjeun, sareng panggunaan Kami numutkeun Sarat ieu, moal ngalanggar hak cipta intelektual pihak katilu mana waé. Kami henteu sareng henteu tiasa marios sadaya Eusi Pamaké sareng Kami nampi henteu tanggung jawab naon waé pikeun Kandungan Pamaké Anjeun. Kami ngagaduhan hak, tapi henteu kawajiban, mupus, ngaleungitkeun, atanapi ngédit Eusi Pamaké Anjeun, anu Kami, dina kawijaksanaan Kami, dianggap: (a) ngalanggar Ketentuan ieu; (b) ngalanggar hak cipta inteléktual; atanapi (c) janten nyiksa, fitnah, cabul, atanapi henteu ditampi.

10. Kawijakan ngeunaan Program Insentif Berbasis Poin

Upami Anjeun ngaréspon sareng hasil ngalengkepan Survey, ilubiung dina Program Panilitian anu sanés atanapi Layanan anu sanés, Anjeun tiasa kéngingkeun poin, anu tiasa ditebus pikeun sababaraha hadiah atanapi kas dina program insentif Kami. Anjeun teu kedah mésér nanaon pikeun nampi poin. Poin anu anjeun pikagaduh pribadi sareng anjeun moal tiasa mindahkeun kana anu sanés. Poin anjeun bakal valid sareng ditebus salami dua puluh opat (24) bulan saatos akun anjeun janten teu aktip. Sagala poin atanapi insentif anu henteu ditebus ku Anjeun tiasa dicabut ku Kami.

Dina awal Survei, Program Panalitian anu sanés atanapi Jasa anu sanés, Anjeun bakal nampi inpormasi ngeunaan jumlah poin anu anjeun tiasa kéngingkeun. Kami henteu nampi janten tanggel waler atanapi tanggung jawab ku cara naon waé pikeun akibat pajak atanapi tugas anu tiasa kajantenan salaku akibat tina poin atanapi insentif anu dikaluarkeun atanapi ditebus. Upami Anjeun ngalanggar Ketentuan Anjeun tiasa kaleungitan sadaya poin atanapi insentif anu parantos anjeun pikagaduh. Kami henteu nampi tanggungan naon waé ka Anjeun anu aya hubunganana sareng poin anu parantos anjeun pikagaduh.

11. Apdet Profil

Anggota Panel satuju pikeun ngajaga profil kaanggotaan na diropéa. Anggota Panel tiasa ngamutahirkeun, ngabenerkeun, sareng / atanapi mupus inpormasi anu aya dina profil kaanggotaanna ku: (a) ngakses rekening kaanggotaan Panel na; atanapi (b) ngirim email ka tim jasa Anggota Panel anu cocog pikeun Panel anu aya hubunganana.

12. Kawijakan Opt-Out

Anggota Panel tiasa milih kaluar tina ngagunakeun naon waé atanapi sadayana Jasa (kalebet, tanpa watesan, tina nampi uleman Survei, buletin atanapi komunikasi) iraha waé ku: (a) nuturkeun prosedur unsubscribe anu dijelaskeun dina Situs Panel anu aya atanapi situs anu aya hubunganana atanapi aya dina email anu ditampi ti Kami; atanapi (b) ku ngirim email ka tim jasa Anggota Panel Kami Ieuh

Kami kedah nganggo usaha anu wajar, sakumaha anu diwajibkeun ku hukum atanapi peraturan, pikeun ngaréspon unggal pamundut email dina jangka waktu anu wajar saatos nampi. Saatos penghentian Layanan, inpormasi kontak Anggota Anggota bakal dihapus tina sadaya daptar komunikasi atanapi kontak anu aya hubunganana sareng Layanan anu diakhiri. Punten perhatoskeun yén peryogi sababaraha dinten kanggo ngalengkepan pamiceunan sareng salami waktos éta, Anjeun tiasa nampi pesen ti Kami anu diciptakeun atanapi disusun sateuacan milih-anjeun.

13. Tumbu

Patali sareng panggunaan Layanan anjeun, Anjeun panginten tiasa ngaitkeun atanapi nyambung kana Halaman Wéb Katilu. Punten dicatet yén Kami henteu ngadukung Website Wéb Katilu atanapi produk, jasa, sareng / atanapi kasempetan anu diiklankeun, ditawarkeun, ngalangkungan atanapi aya hubunganana sareng Halaman Wéb Katilu sapertos kitu. Punten marios sadayana kawijakan sareng istilah anu dilarapkeun kana Halaman Wéb Katilu sapertos kitu sacara saksama.

14. Komunikasi sareng Kami

Sadaya komunikasi (teu kaasup Data Pribadi) sareng Eusi Pamaké anu dikintunkeun atanapi dikirimkeun ku Anjeun ka Kami, ku mail éléktronik atanapi sanés, atanapi anu dikoléksi ku Kami, bakal dianggap salaku inpormasi anu henteu rahasia sareng sanés milik anjeun, kacuali Anjeun khusus nunjukkeun anu sanésna naha sateuacan, atanapi sajaman sareng, Kiriman anjeun atanapi ijin ka Kami pikeun ngumpulkeun komunikasi sareng Kontén Pamaké sapertos kitu. Anjeun satuju yén naon waé komunikasi sareng Kontén Pamaké sapertos anu tiasa dianggo ku Kami dina kabijaksanaan Urang sorangan.

15. Privasi

Nalika ngalamar kaanggotaan Panel, nganggo Layanan atanapi upami komunikasi sareng Kami atanapi Pamilik Panel, Data Pribadi anu aya hubunganana sareng Anjeun tiasa diolah. Kanggo inpormasi ngeunaan prakték privasi Cint sareng pamrosésan Data Pribadi anjeun, mangga parios Bewara Privasi Pamilon Panilitian Ieuh.

16. Bantahan

Anjeun sacara jelas satuju yén partisipasi anjeun dina Survey, Program Panilitian anu sanés sareng panggunaan Layanan sareng browsing situs Kami, Situs Survei, Situs Panel atanapi Situs Rakan mangrupikeun résiko sareng tanggung jawab anjeun nyalira. Sacara lengkep anu diijinkeun ku hukum, Kami, Klién Kami, Pamilik Survey, Pamilik Panel, Mitra, atanapi pihak katilu sanésna, sareng Kami sareng direksi masing-masing, perwira, padamel, wakil, agén, panyayogi kontén pihak katilu sareng lisénsi, ngalakukeun henteu ngajamin, nyatakeun, tersirat atanapi sah, kalebet sipat dagang, kabugaran pikeun tujuan khusus, yén partisipasi dina Survei atanapi panggunaan Layanan, Situs kami, Situs Survey, Situs Panel, atanapi Situs Rakan bakal janten teu kaganggu atanapi bébas kasalahan. Sacara lengkep anu diijinkeun ku hukum, Kami, Klién Kami, Pamilik Survey, Pamilik Panel, Mitra, atanapi pihak katilu sanésna, sareng Kami sareng direksi masing-masing, perwira, padamel, wakil, agén, panyayogi kontén pihak katilu sareng lisénsi, ngalakukeun henteu ngajamin, nyatakeun, tersirat atanapi sah, kalebet barang dagang, kabugaran pikeun tujuan khusus, pikeun katepatan, réliabilitas, atanapi eusi inpormasi naon waé, atanapi jasa anu disayogikeun ngalangkungan Survey atanapi Situs Kami, Situs Survey, Panel Situs, atanapi Situs Rakan, sanés sakumaha anu jelas ditetepkeun dina Syarat ieu.

17. Watesan ngeunaan Liability

Pikeun anu sering diidinan ku hukum anu berlaku, urang, ngorbankeun pamilik, pamilik panel ATAWA mitra, pihak katilu, atanapi direktur, petugas, shareholder, padamelan, wawakil, kontraktor, nanggungjawaban sareng inpormasi , Pikeun urusan naon waé anu aya hubunganana sareng SYARAT ieu, LAYANAN, SITUSA KAMI, SURVEY, SITUS PANEL, SITUS BAGIAN ATAWA PIKEUN PANUTUP ANJEUN, ATAWA PIKEUN LANGSUNG, SINDUNG, HUSUS, PUNITIF, INCIDENTAL, KAAYAAN, EXPORMATOR ATAWA CONSEQUENTIAL Rusak, kaleungitan kauntungan, leungitna tabungan anu diarepkeun, Atanapi karusakan anu sanés langsung, naha Atanapi urang henteu disarankeun ngeunaan gaya hirup atanapi kamungkinan karuksakan sapertos kitu.

Keterbatasan tanggung jawab sareng panolakan dina Syarat ieu dilarapkeun henteu paduli bentuk aksi, naha dina kontrak, jaminan, delict, quasi-delict, tanggung jawab ketat, lalawora atanapi tort anu sanés sareng bakal salamet tina pelanggaran dasar atanapi pelanggaran atanapi kagagalan tujuan penting kontrak atanapi kagagalan ubar éksklusif.

18. Indemnifikasi

Anjeun satuju pikeun nguntungkeun, membela, sareng nyepeng Kami, Pamilik Survei, Pamilik Panel, sareng Mitra, sareng pihak katilu anu sanés, kalebet diréktur, perwira, pemegang saham, pagawé, wakil, kontraktor, afiliasi, panerus atanapi anu nampi, henteu bahaya tina sareng ngalawan sagala karusakan, biaya, tanggung jawab sareng karugian naon waé, kalebet biaya hukum, timbul langsung atanapi henteu langsung, tina pelanggaran anu disababkeun ku Anjeun tina Syarat.

19. Parobihan

Kami kéngingkeun ieu hak, dina kawijaksanaan budi Kami, pikeun ngarobih Sarat ieu. Kami ngadorong anjeun pikeun marios Sarat ieu terus-terusan. Kami bakal kéngingkeun idin anjeun sateuacan parobihan anu sifatna sapertos idin anu diperyogikeun atanapi diperyogikeun. Pikeun parobihan anu henteu meryogikeun idin, panggunaan terus anjeun tina, aksés ka sareng / atanapi partisipasi dina Layanan ngalakukeun sareng bakal janten panarimaan anjeun kana Sarat ieu salaku dirobih.

20. Patuh kana Hukum anu berlaku

Anjeun ngaku sareng satuju yén Anjeun kedah sepanjang waktos nuturkeun Hukum anu berlaku nalika Sadérék ngaréspon kana Survey, ilubiung dina Program Panalitian anu sanés atanapi sanés nganggo Layanan.

21. Gantung, Panghentungan sareng De-aktivasina

Salaku tambahan kana naon waé sareng sagala ubar sanésna, Kami tiasa, tanpa aya bewara, ngagantungkeun sareng / atanapi numpurkeun Pamakéan anjeun sareng aksés kana jasa, atanapi kaanggotaan anjeun sareng Panel, upami anjeun ngalanggar Syarat ieu atanapi upami éta Anjeun nganggo Jasa dina cara anu haram atanapi tindakan sanés dina cara anu, dina kabijaksanaan Kami, henteu tiasa ditampi ku Kami, Pamilik Survey, Pamilik Panel, atanapi Mitra. Upami Kami numpurkeun hak anjeun pikeun nganggo Layanan sareng / atanapi upami kaanggotaan Panel Anjeun dihentikan: (a) Anjeun kaleungitan sadaya hak, judul, sareng minat sareng / atanapi ka sadayana hadiah, insentif, sareng / atanapi hadiah anu henteu ditebus, épéktip saatos diberhentikan. ; (b) Kaanggotaan Panel anjeun bakal langsung dibolaykeun; (c) aksés anjeun sareng panggunaan Layanan bakal langsung lirén; sareng (d) Anjeun moal kénging ilubiung dina Survei anu bakal datang anu ditawarkeun ngalangkungan Layanan.

Salajengna, Kami ngagaduhan hak pikeun de-aktipkeun akun kaanggotaan Panel Anjeun: (a) upami anjeun henteu deui Panelis Aktip; (b) upami Kami nampi bewara gagal atanapi bantosan gagal dina komunikasi email Kami sareng akun surélék anjeun; atanapi (c) upami Kami nampi bewara balesan "kotak surat lengkep" tilu (3) kali dina komunikasi email Kami ka akun surélék anjeun.

Dina acara deactivation, terminasi ku Anjeun, atanapi terminasi ku Kami, anjeun forfeit any insentives that You have earn.

22. Kaparigelan sareng Penugasan

Upami, pikeun alesan naon waé, istilah naon waé atanapi bekel tina Ketentuan ieu dianggap batal atanapi henteu tiasa dilaksanakeun, istilah atanapi ketentuan sapertos kitu dianggap tiasa dipisahkeun tina sésa-sésa Sarat ieu, sareng sésana tina Ketentuan ieu bakal ditafsirkeun sareng diinterpretasi tanpa ngarujuk kana istilah anu teu tiasa dilaksanakeun.

Anjeun moal napelkeun Sarat ieu upami teu aya ijin tertulis Kami, anu tiasa dicekel dina kabijaksanaan Kami. Anjeun satuju yén Kami tiasa masihan Sarat ieu iraha waé pikeun saha waé.

23. Hukum Pamaréntahan, Yurisdiksi sareng Tempat Hukum

Sagala perselisihan anu timbul tina atanapi aya hubunganana sareng Syarat ieu, kalebet patarosan naon waé ngeunaan ayana, kaabsahan atanapi pengakhiranana, bakal ditunjuk ka pangadilan kabupaten Stockholm (Sw. Stockholms tingsrätt) sareng diatur sareng ditafsirkeun saluyu sareng hukum Swédia, tanpa ngeunaan pilihan prinsip hukum naon (naha Swédia atanapi yurisdiksi sanésna) anu tiasa nyayogikeun panerapan hukum yurisdiksi anu béda.



Perhatosan Privasi Pamilon Cint Research

Tanggal Épéktip: 28 Pébruari 2018

Terakhir dirobih: 28 Pébruari 2018

Perhatosan Privasi ieu ngahartikeun kumaha Cint AB ("Cint") ngagunakeun (ngumpulkeun, nyimpen, ngagunakeun sareng nyilakakeun sareng anu sanésna ngagunakeun) Data Pribadi anjeun ("Data Pribadi" anu tiasa ogé disebut inpormasi Diidentifikasi Pribadi atanapi "PII") sareng anu sanés inpormasi anu dijelaskeun dina Perhatosan Privasi ieu naha anjeun anggota panel ("Anggota Panel") panel anu dipimilik ku salah sahiji Pamilik Panel kami ("Pamilik Panel") atanapi mangrupikeun pamilon ("Peserta") diarahkeun ka survey atanapi program riset pasar sanésna ku salah sahiji klien kami ("Klién") atanapi Mitra ("Mitra"). Partisipasi anjeun ogé tiasa diatur ku bewara privasi salah sahiji Pamilik Panel kami.

Cint didirikeun di UÉ sareng inpormasi dina Perhatosan Privasi ieu dumasar kana Peraturan Perlindungan Data Umum Uni Éropa (2016/679) atanapi GDPR, anu nyayogikeun standar anu luhur pikeun panangtayungan Data Pribadi. Nanging, gumantung dimana anjeun cicing, hukum sareng peraturan privasi sanés tiasa diterapkeun ogé. Bewara Privasi ieu dilarapkeun ka warga unggal nagara di dunya.

Cint bakal, sareng bakal nyababkeun para afiliasina, netepkeun sareng ngajaga prosedur bisnis anu saluyu sareng Perhatosan Privasi ieu.

Saha ari CINT?

Cint nyayogikeun platform panilitian sareng wawasan online global anu nyambungkeun Pamilik Panel ka panaliti pasar, mérek sareng Anggota Panel sareng Pamilon panilitian pikeun ngabagi pendapat sareng data konsumen. Kantor pusatna di Stockholm, Swédia, Cint ngagaduhan kantor di kota-kota gedé di Éropa, Amérika Kalér sareng Asia-Pasipik.

Individu ilubiung dina panilitian pasar dina platform Cint naha ngalangkungan kaanggotaan dina panel salah sahiji Pamilik Panel kami atanapi ngalangkungan salah sahiji Mitra kami anu ngarahkeun Pamilon kana survey atanapi program panilitian pasar anu sanés. Anggota Panel sareng Peserta ilubiung dina survey atanapi program panilitian pasar sanés pikeun kasempetan nampi sareng ngagaleuh ganjaran sareng insentif pikeun partisipasi na.

Pamilik Panel Cint sareng Mitra anu ngarahkeun pamilon kana survey atanapi program panilitian pasar anu sanés nyaéta Controllers Data anu nangtoskeun tujuan sareng cara pikeun ngolah Data Person. Cint ngan bakal ngolah Data Pribadi anjeun bertindak salaku Data Processer, dumasar kana paménta Data Controller.

Data Pribadi anjeun tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan anu dipedar di handap ieu sareng conto kategori inpormasi Pribadi pikeun unggal tujuan. Detil khusus ngeunaan panggunaan inpormasi Pribadi ogé tiasa dijelaskeun salajengna dina survey atanapi program panilitian pasar sanés. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami sakumaha anu dijelaskeun dina "TAROS KAMI" bagian handap.

CINT NGAJAMI PRIVASI Anjeun

Pendaptaran sareng partisipasi dina panel anu dipimilik ku salah sahiji Pamilik Panel kami tunduk kana Sarat sareng Kaayaan Cint. Anjeun tiasa mendakan Sarat sareng Kaayaan Cint Ieuh.

Partisipasi anjeun dina survey atanapi program panilitian pasar anu sanésna sacara sukarela sareng panggunaan Cint ngeunaan Data Pribadi anjeun dilaksanakeun kalayan idin anjeun. Survei sareng program panilitian pasar sanés anu dikelola ku Palanggan Cint, Mitra atanapi pihak katilu sanés sareng data anu dikumpulkeun anu aya hubunganana sareng survey sareng program panilitian pasar sanésna henteu tunduk kana Perhatosan Privasi ieu.

Cint komitmen pikeun panangtayungan privasi Data Pribadi. Cint narékahan pikeun nyaluyukeun prakték privasi na kana undang-undang, kode, sareng peraturan anu berlaku, sareng kode standar pasar sareng asosiasi panilitian survey anu lumaku, kalebet, tanpa watesan ESOMAR (www.esomar.org) sareng Asosiasi Wawasan (www.insightsassociation.org).

Kumaha data pribadi anjeun dikumpulkeun?

Data Pribadi anjeun bakal salawasna dikumpulkeun ku cara anu adil sareng sah, pikeun tujuan khusus. Salaku conto, Cint tiasa ngumpulkeun Data Pribadi anjeun nalika anjeun ngadaptar atanapi ilubiung dina panel salah sahiji Pamilik Panel kami, ngalengkepan survey, ilubiung dina program panilitian pasar anu sanés atanapi ngalangkungan cara otomatis atanapi metode sanés sakumaha anu dijelaskeun dina "INFORMASI Naon anu dikoléksi ku téknologi canggih?" bagian handap.

Cint ngan ukur ngumpulkeun Data Pribadi pikeun tujuan riset pasar.

Naon data pribadi anu dikoléksi sareng diproses?

Data Pribadi anu diolah tiasa kalebet nami anjeun, alamat, nomer telepon, alamat e-mail, tanggal lahir, sareng inpormasi anu sami. Cint tiasa ngumpulkeun Data Pribadi langsung ti anjeun nalika anjeun sacara sukarela nyayogikeun ka Cint atanapi Cint tiasa kéngingkeun Data Pribadi ti Pamilik Panel kami, Klién atanapi firma panilitian pasar anu nampi ijin Peserta. Pikeun Anggota Panel tina panel tina hiji Pamilik Panel kami, Cint bakal ngumpulkeun data saluyu sareng pitunjukna.

Cint ogé tiasa kéngingkeun Data Pribadi ti pamilik database anu parantos ngajamin yén basis data na mah ngan ukur jalma anu parantos satuju dilebetkeun sareng dibagi Data Pribadi na. Akhirna, Cint tiasa ngumpulkeun sareng nganggo Data Pribadi anu diala tina sumber anu sayogi pikeun umum, sapertos diréktori telepon.

Ti jaman ka jaman Cint tiasa ngumpulkeun Data Pribadi Sénsitip anu gumantung kana nagara dimana anjeun cicing tiasa kalebet, asal ras atanapi étnis, catetan kaséhatan, inpormasi kauangan, opini politik sareng kapercayaan agama atanapi filosofis. Upami Cint ngumpulkeun Data Pribadi Sénsitip anjeun, Cint bakal teras kéngingkeun ijin anu jelas anjeun.

Anjeun ogé tiasa ngalebetkeun, unggah atanapi ngirimkeun kontén atanapi matéri, kalebet poto, pidéo, sareng / atanapi eusi atanapi matéri anu sami atanapi patali anu tiasa kalebet Data Pribadi anjeun, contona, nalika ilubiung dina survey atanapi program panilitian pasar anu sanés. Data Pribadi sapertos kitu tiasa dianggo sareng diungkabkeun sakumaha anu dijelaskeun dina Perhatosan Privasi ieu sareng henteu kedah kalebet audio, pidéo, gambar, atanapi sasaruaan anu sanés sapertos anjeun.

KUMAHA DATA PRIBADI DIKUMPUL JEUNG DILAKSAN?

Cint tiasa ngumpulkeun sareng ngolah Data Pribadi anjeun ku sababaraha alesan, kalebet:

Punten perhatoskeun yén nampi komunikasi email tiasa janten sarat tina partisipasi anjeun dina survey atanapi program panilitian pasar sanés. Anjeun tiasa milih kaluar tina nampi email ieu ku ménggalkeun langganan tina survey atanapi program panilitian pasar sanés.

Cint salawasna mastikeun yén diijinkeun pikeun ngolah Data Pribadi anjeun. Cint umumna ngalakukeun ieu ku kéngingkeun idin anjeun, nanging dina kasus anu kawates, Cint tiasa nganggo kaayaan anu sah pikeun ngolah Data Pribadi.

Upami kaayaan anu sah tumerapna ngamungkinkeun Cint ngolah Data Pribadi anjeun sareng anjeun mundur idin pikeun ngolah Data Pribadi anjeun ieu moal merta hartosna yén Cint bakal lirén ngolah Data Pribadi anjeun sabab, contona, aya dina kawajiban anu sah pikeun nuluykeun ngolah Data Pribadi anjeun pikeun sababaraha tujuan, contona pikeun nyimpen salinan transaksi komérsial salami sahenteuna tujuh taun.

INFORMASI Naon anu dikoléksi ku téknologi canggih?

Cint tiasa ngumpulkeun inpormasi tinangtu sacara otomatis. Gumantung kana nagara dimana anjeun cicing, inpormasi sapertos kitu tiasa dianggap Data Pribadi. Inpormasi sapertos kitu kalebet, tapi henteu diwatesan ku inpormasi ngeunaan alat anjeun sareng kamampuan alat kalebet, tapi tanpa watesan, sistem operasi alat, aplikasi sanés dina alat anjeun, inpormasi cookie, alamat IP, panyadia jaringan alat, jinis alat, zona waktos, status jaringan, jinis peramban, identifier paramban, nomer idéntifikasi alat unik (sapertos Identifier pikeun analitik atanapi iklan), ID pangguna panyadia jaringan (jumlah anu dialokasikeun unik ku anjeun ku panyadia jaringan anjeun), alamat Media Access Control (MAC), iklan seluler identifier, lokasi sareng inpormasi sanés anu nyalira atanapi dina kombinasi tiasa dianggo pikeun unik ngaidentipikasi alat anjeun. Téknologi spésifik dieusian ieu di handap:

cookies:

Cookie mangrupikeun file téks alit anu ngandung inpormasi ngeunaan pangguna anu disimpen ku halaman wéb dina komputer atanapi alat pangguna. Cint nempatkeun cookies dina komputer anjeun atanapi alat pikeun survey sareng pasar program kontrol anu sanés sareng pencegahan tujuan panipuan.

Cint ogé tiasa nganggo cookies, tag, sareng skrip pelacak pikeun ngalacak inpormasi anu tangtu ngeunaan anjeun dumasar kana kagiatan anjeun dina situs kami atanapi situs pihak katilu. Cint tiasa nganggo inpormasi ieu pikeun nangtoskeun naha anjeun parantos ningali, diklik, atanapi anu sanésna berinteraksi sareng iklan online atanapi promosi anu dianggo ku Cint pikeun ngabantosan ngaevaluasi pikeun salah sahiji Klién panalungtikan urang. Gumantung kana ijab kabul anjeun, Cint ogé tiasa milih anjeun pikeun survey atanapi program panilitian pasar sanés dimana cookies bakal dianggo pikeun ngalaan anjeun iklan khusus atanapi promosi sateuacan survey atanapi kagiatan program panilitian pasar sanés pikeun évaluasi iklan atanapi promosi khusus sapertos.

Kalayan idin anjeun, Klién atanapi Mitra Cint ogé tiasa nempatkeun cookies dina komputer atanapi alat anjeun sareng nganggo cookies, tag sareng skrip éta pikeun ngalacak inpormasi anu tangtu ngeunaan kagiatan anjeun dina halaman wéb anu tangtu. Klién atanapi Mitra Cint tiasa nganggo inpormasi ieu pikeun sababaraha kagiatan panilitian pasar.

Upami anjeun kersa, anjeun tiasa milih henteu satuju kana cookies atanapi milih henteu nampi cookies ku nyaluyukeun pangaturan privasi wéb anjeun pikeun ngahapus cookies saatos kaluar halaman wéb atanapi nalika anjeun nutup pangotéktak anjeun. Anjeun tiasa ogé ngonpigurasikeun panyungsi anjeun pikeun meungpeuk cookies. Henteu nyayogikeun idin, mupus cookies atanapi ngahalangan cookies tiasa ngaluarkeun anjeun tina ilubiung dina survey atanapi program panilitian pasar sanésna atanapi négatip mangaruhan pangalaman pamaké anjeun. Kanggo inpormasi ngeunaan cara milih-milih cookies mangga tingal bagian anu judulna "KUMAHA SAYA OPT-OUT?"

Pamakéan cookies Cint sok nganggo ijin anjeun.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis cookies anu dianggo ku Cint, mangga pencét Ieuh.

Identifier Iklan Mobile:

Identifier iklan sélulér mangrupikeun sajumlah nomer sareng hurup anu ngaidentipikasi smartphone atanapi tablet masing-masing. Dina ios, idéntifikasi iklan sélulér disebut "Identity For Advertisers" (IDFA, atanapi IFA singgetna). Dina Android, idéntifikasi iklan sélulér mangrupikeun GPS ADID (atanapi Google Play Services ID pikeun Android). Cint tiasa ngumpulkeun idéntifikasi iklan sélulér atanapi kéngingkeunana ti Mitra. Cint tiasa nganggo idéntifikasi iklan sélulér dina program panilitian pasar kami atanapi ngabagi data anjeun sareng Klién atanapi Mitra. Tunduk kana idin anjeun, Cint ogé tiasa milih anjeun pikeun survey atanapi program panilitian pasar anu sanés dimana idéntifikasi iklan sélulér bakal dianggo pikeun ngalaan anjeun iklan khusus atanapi promosi sateuacan survey atanapi kagiatan program panilitian pasar sanés pikeun évaluasi pariwara khusus sapertos atanapi promosi.

Cint ngan ukur bakal ngumpulkeun atanapi kéngingkeun identifier iklan seluler kalayan idin anjeun.

Beacon Wéb:

Beacon wéb (ogé katelah tag, gif jelas atanapi 1 × 1 piksel) diwangun ku string alit kode anu dilebetkeun dina halaman wéb atanapi email. Éta tiasa atanapi henteu mangrupikeun gambar grapik anu katingali aya hubunganana sareng lanté wéb, sareng sering gambarna dirancang pikeun nyampur kana latar halaman wéb atanapi email.

Cint tiasa nganggo beacon wéb dina talatah email urang pikeun ngabantosan naha pesen urang dibuka sareng pikeun nga-klik naon waé anu kedah ditumbu ka tautan dina email atanapi dina iklan atanapi panilitian situs wéb pikeun nangtoskeun naha Peserta parantos ningali iklan atanapi kontén online sanés anu diukur ku Cint . Cint sareng agén otorisasi kami tiasa ngaitkeun Data Pribadi ka lanté wéb pikeun tujuan operasional sareng panilitian.

Data Geo-Lokasi:

Cint tiasa ngumpulkeun inpormasi geo-lokasi tina komputer atanapi alat anjeun. Cint tiasa nganggo data geo-lokasi anjeun pikeun pencegahan panipuan atanapi pikeun tujuan panilitian pasar, kalebet tapi henteu diwatesan ku panilitian pariwara atanapi kagiatan panilitian pasar dumasar-lacak anu sanés. Cint bakal kéngingkeun ijin anjeun upami Cint ngumpulkeun atanapi nganggo inpormasi geo-location anjeun.

Sidik Digital:

Cint tiasa nganggo téknologi sidik digital pikeun ngumpulkeun data tangtu ngeunaan anjeun sareng / atanapi komputer atanapi alat anjeun. Data ieu tiasa kalebet Data Pribadi sapertos alamat IP, ogé Data sanés Pribadi sapertos sistem operasi komputer atanapi nomer vérsi peramban. Téknologi ieu nyiptakeun identifier komputer unik anu tiasa dianggo pikeun pencegahan panipuan atanapi pikeun ngaidentipikasi sareng ngalacak partisipasi anjeun dina survey atanapi program riset pasar anu sanés sareng ngawatesan partisipasi saluyu sareng sarat tina survey khusus atanapi program panilitian pasar anu sanés.

Émbaran Média Sosial:

Anjeun tiasa ogé ditawisan kasempetan pikeun ilubiung dina survey sareng program panilitian pasar sanés ngalangkungan atanapi nganggo platform média sosial. Upami anjeun milih ilubiung dina survey atanapi program panilitian pasar sanés ngalangkungan atanapi nganggo platform média sosial, Cint tiasa, kalayan idin anjeun, ngumpulkeun inpormasi profil anu disimpen dina akun platform média sosial anjeun.

log Payil:

Cint sacara otomatis ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi anu tangtu salami survey sareng partisipasi program panalungtikan pasar sanés. Server kami sacara otomatis ngarekam inpormasi anu dikirimkeun panyungsi anjeun iraha anjeun nganjang halaman wéb. Log server ieu tiasa kalebet inpormasi sapertos pamundut wéb anjeun, alamat Internet Protocol (IP), jinis peramban, basa peramban, tanggal sareng waktos pamundut anjeun sareng salah sahiji atanapi langkung cookies anu tiasa unik ngaidentipikasi panyungsi anjeun. Inpormasi ieu sacara periodik dihapus salaku bagian tina rutinitas pangropéa normal.

Inpormasi Cint Ngumpulkeun ti Pihak Katilu:

Cint tiasa kéngingkeun Data Pribadi, inpormasi paripolah sareng / atanapi demografi ti pihak katilu, kalebet, tanpa watesan, platform manajemén data, jaringan iklan, biro jasa inpormasi, panyadia riset pasar sanés sareng / atanapi platform média sosial. Cint tiasa nganggo Data Pribadi, data paripolah sareng / atanapi demografi anu ditampi ti pihak katilu ieu pikeun sababaraha tujuan, kalebet, tapi tanpa watesan, validasi data, data nambihan, pamekaran wawasan pamasaran, tujuan deteksi panipuan.

Sareng Saha anu CINT bagikeun DATA Pribadi?

Cint moal ngajantenkeun Data Pribadi anjeun sayogi pikeun pihak katilu mana waé tanpa idin anjeun, kacuali upami dibutuhkeun ku hukum, sakumaha anu ditetepkeun di handap ieu.

Upami survey atanapi program panilitian pasar sanés atanapi kagiatan sanés kalebet nyayogikeun Data Pribadi sayogi ka pihak katilu, Cint ngan ukur bakal ngabagi Data Pribadi anjeun kalayan idin anjeun. Upami data anu dikumpulkeun dianggo pikeun pemodelan statistik pikeun langkung ngartos tren sareng karesep diantara kelompok khusus atanapi pamirsa dina populasi umum, ngan ukur Data Pribadi anu dibatasi anu bakal dianggo ngan ukur pikeun tujuan panilitian pasar sareng deui waé kalayan idin anjeun.

Cint tiasa nyingkab Data Pribadi anjeun, data profil, atanapi data panilitian sanés ka pihak katilu sapertos kieu:

Cint tiasa masihan lisénsi Data Pribadi anu kawates tangtu ka pihak katilu (contona, calo data, agregator data, sareng sajabana) pikeun kaperluan panilitian pasar, kalebet, tapi henteu aya watesan, lisénsi data tingkat-tingkat sareng / atanapi tingkat gabungan (sapertos, produk sareng / atanapi mésér jasa atanapi kagiatan panggunaan, data kunjungan halaman wéb, riwayat pamilarian internét, jst.) pikeun pamekaran wawasan pemirsa sareng / atanapi modél anu sami-sami, pikeun tujuan penjualan data sapertos ka palanggan pihak katilu pikeun tujuan éta. tina ngalaksanakeun analitik sareng nyayogikeun kecerdasan pamasaran. Inpormasi ieu tiasa dibagi ku cookie (ID cookie), idéntifikasi iklan sélulér, alamat email atanapi metode sanés. Saatos pemodelan atanapi pengumpulan anu sami-sami dilakukeun, Data Pribadi dihapus.

Salaku tambahan, ngaidentipikasi inpormasi sareng inpormasi anu dikumpulkeun ku cara otomatis tiasa disayogikeun ka pihak katilu, kalebet, tanpa watesan, Klién, Mitra, agén sareng / atanapi padagang pikeun tujuan ngaidéntifikasi réspondén pikeun survey atanapi komunikasi kontak deui, deteksi panipuan sareng / atanapi pencegahan, cocog database, validasi data, data nambihan, coding, segmentasi data, sareng hadiah, insentif, sareng / atanapi undian atanapi jasa anu aya hubunganana sareng promosi.

Cint tiasa ngajaga Data Pribadi atanapi inpormasi anu tiasa dikenalkeun pikeun mesin pikeun nyugemakeun pamundut anjeun sareng / atanapi syarat bisnis Cint. Salaku conto, Cint tiasa nahan alamat email tina Peserta anu milih pikeun mastikeun Cint saluyu sareng kahoyong sapertos kitu. Sagala ingetan Data Pribadi dilakukeun pikeun patuh kana hukum sareng peraturan anu berlaku.

Deui, Cint ngan bakal ngabagi data pribadi anjeun kalayan idin anjeun.

Naha CINT NGUMPULI INFORMASI TI ANAK?

Cint henteu ngahaja ngumpulkeun Data Pribadi ti barudak di handapeun umur dimana idin kolot diperyogikeun. Upami Cint janten sadar yén Cint ngahaja ngumpulkeun Data Pribadi ti murangkalih di handapeun umur anu diperyogikeun idin parental, Cint bakal mupus Data Pribadi sapertos tina basis data kami.

SAFEGUAR naon anu dicandak diterapkeun pikeun ngabantosan mastikeun kaamanan data pribadi anjeun?

Kaamanan Data Pribadi anjeun penting pisan pikeun kami. Sasuai, Cint parantos nempatkeun panjagaan téknis, fisik, sareng administrasi anu wajar pikeun ngajagi inpormasi anu dikumpulkeun Cint. Ngan ukur pagawé anu peryogi aksés kana inpormasi anjeun pikeun ngalaksanakeun tugasna anu berwenang ngagaduhan aksés kana Data Pribadi anjeun.

Sanaos palindungan Cint dijagaan, transmisi ngalangkungan Internet sareng / atanapi jaringan sélulér henteu aman pisan sareng Cint henteu ngajamin kaamanan transmisi online. Cint henteu nanggungjawaban kanggo kasalahan naon waé ku individu dina ngalebetkeun Data Pribadi ka Cint.

RÉÉTÉSI data pribadi

Cint bakal nyimpen Data Pribadi henteu langkung lami tibatan diperyogikeun pikeun tujuan kagiatan ngolah atanapi sakumaha anu diidinan ku anjeun. Mangsa ieu ogé tiasa didasarkeun kana Cint's atanapi salah sahiji komitmen kontrak Pamilik Panel atanapi Rakan urang ka anjeun, periode watesan anu berlaku (pikeun nyandak klaim) atanapi numutkeun hukum anu berlaku.

hak Anjeun

Anjeun gaduh hak pikeun marios, ngabenerkeun, atanapi ngahapus Data Pribadi anjeun, tunduk kana hukum sareng peraturan anu berlaku. Husus:

Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun hak-hak anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami nganggo pamundut sapertos kitu

detil kontak anu disayogikeun dina "TAROS KAMI" bagian handap.

Saatos nampi pamundut ti hiji individu, Cint bakal nyobian nyayogikeun inpormasi anu dipénta dina waktos 30 dinten, nyayogikeun yén paménta éta sapertos anu tiasa ditanggapi alesan dina jangka waktu éta. Upami langkung seueur waktos diperyogikeun, Cint bakal ngabéjaan anjeun dina waktos tilu puluh dinten.

Dina kaayaan anu tangtu, Nanging, Cint henteu tiasa nyayogikeun aksés kana sababaraha Data Pribadi. Ieu tiasa lumangsung nalika:

Upami Cint nolak paménta individu pikeun aksés kana Data Pribadi na, Cint bakal mamatahan ka individu alesan pikeun panolakan éta.

KUMAHA SAYA OPT-OUT?

Kaputusan anjeun pikeun ilubiung dina survey atanapi program panilitian pasar anu sanés, ngaréspon naon waé patarosan survey anu khusus atanapi nyayogikeun Data Pribadi, kalebet Data Pribadi Sensitif, bakal salawasna dihormat.

Anjeun tiasa milih naha henteu ilubiung dina survey atanapi program panilitian pasar sanés, nolak ngajawab patarosan anu tangtu atanapi lirénkeun partisipasi iraha waé. Nanging, kagagalan nyayogikeun inpormasi anu tangtu atanapi ilubiung pinuh dina survey tinangtu tiasa ngahambat anjeun nampi santunan insentif atanapi partisipasi dina panilitian panilitian anu bakal datang. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan insentif, mangga tingali kana Syarat sareng Kaayaan Cint ku ngaklik Ieuh.

Anggota Panel tina panel salah sahiji Pamilik Panel kami anu henteu hoyong deui ilubiung dina survey, program panilitian pasar sanésna atanapi tunduk kana panggunaan téknologi otomatis atanapi kagiatan sanés, kalebet cookies, tiasa milih kaluar ku nganjang ka halaman Setélan Privasi tina portal anggota pikeun panel anu anjeun lebet. Halaman Setélan Privasi ogé tiasa dihontal ku ngaklik tautan opt-out dina uleman survey. Akhirna, Anggota Panel sareng Peserta tiasa ngahubungi kami ku ngagunakeun detil kontak anu disayogikeun dina bagian "HUBUNGI KAMI" di handap.

Kawijakan TRANSBORDER

Cint nyimpen data di Uni Éropa (EU) sareng Area Ékonomi Éropa (EEA). Nanging salaku organisasi global, perusahaan anu aya hubunganana sareng Cint atanapi panyadia jasa sanés afiliasi tiasa ngumpulkeun, ngolah, nyimpen atanapi mindahkeun Data Pribadi anjeun di luar nagara asalna.

The (EU) sareng Wilayah Ékonomi Éropa (EEA):

Badan hukum Cint di luar Uni Éropah sareng EEA parantos ngalebetkeun perjanjian panyalindungan data intra-perusahaan nganggo klausa kontraktual standar anu disiapkeun ku Komisi Éropa. Cint ngagaduhan kontrak sareng panyadia jasa sareng panyayogi bisnis sanés anu meryogikeun pihak-pihak anu ngontrak pikeun ngahargaan karusiahan Data Pribadi anjeun sareng nanganan Data Pribadi Éropa saluyu sareng hukum panyalindungan data Éropa anu lumaku.

Féderasi Rusia:

Luyu sareng hukum panangtayungan data Féderasi Rusia, Cint ngumpulkeun, ngolah sareng nyimpen Data Pribadi warga Féderasi Rusia di Féderasi Rusia sareng teras salajengna mindahkeun data éta ka EU atanapi EEA.

Tautan Pikeun Halaman Wéb Anu Katilu

Bewara Privasi ieu dilarapkeun ngan ukur pikeun survey sareng program panilitian pasar sanés, sareng sanés produk atanapi jasa anu sanés. Panilitian urang atanapi program panilitian pasar sanés panginten tiasa ngaitkeun kana sababaraha halaman wéb ti pihak katilu anu Cint percanten tiasa nawiskeun inpormasi anu manpaat. Kawijakan sareng prosedur anu dijelaskeun ku Cint didieu henteu dilarapkeun kana halaman wéb éta. Cint nyarankeun yén anjeun sacara ati-ati maca bewara privasi atanapi kabijakan unggal situs anu anjeun buka pikeun inpormasi ngeunaan privasi, kaamanan, pendataan sareng kabijakan distribusi na. Ku ilubiung dina survey urang atanapi program panilitian pasar sanésna atanapi situs wéb kami saatos aya parobihan Perhatosan Privasi, anjeun sacara bébas sareng khusus masihan kami idin pikeun ngumpulkeun, nganggona, mindahkeun sareng nyingkabkeun Émbaran Pribadi anjeun dina cara anu ditangtukeun dina waktos éta- Perhatosan Privasi ayeuna.

TAROS KAMI

Cint ngahargaan pisan pendapat anjeun sareng eupan balik anjeun. Upami anjeun hoyong marios, menerkeun, atanapi ngahapus Data Pribadi anjeun atanapi gaduh patarosan, koméntar atanapi saran, atanapi upami anjeun hoyong milih-kaluar tina survey urang atanapi program panilitian pasar sanésna atanapi gaduh patarosan ngeunaan Data Pribadi anjeun, mangga ngahubungan kami:

Ngalangkungan email di: [email dijaga]

Atan ngalangkungan mail pos di:

Cint AB
Luntmakargatan 18, 1tr
111 37 Stockholm, Swédia

PERHATOSAN: Patugas Kepatuhan Privasi


Perkawis Survei Pollfish

Halaman wéb ieu nganggo plugin wéb Pollfish. Pollfish mangrupikeun platform survey online, ngalangkunganana, saha waé anu tiasa ngalaksanakeun survey. Pollfish kolaborasi sareng Pamekar aplikasi pikeun smartphone sareng pamilik halaman wéb pikeun ngagaduhan aksés ka pangguna aplikasi / situs wéb sapertos na alamat kuesioner survey ka aranjeunna. Halaman wéb ieu nganggo sareng ngamungkinkeun cookies Pollfish. Nalika pangguna nyambung ka halaman wéb ieu, Pollfish ngadeteksi naha pangguna éta pantes pikeun survey. Data anu dikumpulkeun ku Pollfish bakal dikaitkeun sareng waleran anjeun kana angkét iraha-iraha Pollfish ngirimkeun angket sapertos kitu pikeun pangguna anu cocog. Kanggo daptar lengkep data anu ditampi ku Pollfish ngalangkungan halaman wéb ieu, mangga baca sacara saksama istilah Pollfish réspondén anu aya di https://www.pollfish.com/terms/respondent. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu anjeun nampi dokumén kawijakan privasi ieu sareng anjeun kéngingkeun ijin anu jelas pikeun panempatan cookie Pollfish dina sistem anjeun sareng pamrosésan ku Pollfish tina data anu tos kasebat. Salajengna, anjeun dibéjaan yén anjeun tiasa nganonaktipkeun operasi Pollfish iraha waé ku ngagunakeun Pollfish “opt out section” anu aya dina halaman wéb Pollfish atanapi ku nganonaktipkeun “cookies pihak katilu” tina setélan panyungsi anjeun. Kami sakali deui ngajak anjeun mariksa istilah panggunaan réspondén Pollfish, upami anjeun hoyong gaduh pandangan anu langkung lengkep ngeunaan cara Pollfish jalan.

APPLE, GOOGLE JEUNG AMAZON Sanés SPONSOR NOR AYA DILAMBUNG DINA KUMAHA JEUNG DINA PERTAMA / GAMBAR ieu. ETA PRODUK APLÉ DIÉLÉNÉH ANJADI HADIAH.