aturan

  • Henteu multi-akun
  • Henteu nganggo bot
  • Teu aya spamming di komunitas
  • Henteu aya basa anu bencong di komunitas
  • Ukur waleran survey anu serius
  • Henteu ngebut dina survey
  • Teu aya manipulasi sistem upami aya bug
  • Henteu aya upaya panipuan atanapi peretas

Ebuno ngagaduhan hak pikeun ngonci akun pangguna upami aturan henteu dituturkeun

dijieun jeung dina Stockholm © 2020 Ebuno AB