Kami langkung ti ngan ukur survey online

Kalayan Ebuno, anjeun tiasa ngasilkeun artos online ku ngalengkepan survey anu gampang pisan sareng saderhana. Janten anjeun leres-leres tiasa kéngingkeun artos bari ngadangukeun pendapat anjeun.

Mimitian ku Ebuno


Setel Email Email Aktipkeun
Ku ngadaptar pikeun Ebuno, anjeun satuju kana Ebuno Sarat Palayanan, Kawijakan Privasi & aturan.

Naon anu anjeun tiasa lakukeun dina Ebuno.

Ukur mayar

Ngajawab survey online anu cocog sareng profil anjeun sareng dibayar.

Cashback

Kéngingkeun artos ti pamésér anjeun online.

masarakat

Ngajajah sora komunitas, ngajawab patalékan komunitas atanapi jiptakeun nyalira.

Inpo salengkepna ngeunaan survey anu mayar

Naon Survei anu Dibayar?

Survei anu dibayar ngan saukur survey biasa anu mayar anjeun hadiah pikeun ngalengkepan éta. Aya perusahaan anu nyéépkeun seueur artos unggal taun pikeun terang naon anu dipikirkeun ku konsumen ngeunaan produk sareng jasa na naon anu tiasa dilakukeun ku aranjeunna langkung saé.


Sakumaha seueur penghasilan kuring?


Nilai unggal survey tiasa bénten-bénten gumantung kana seueur faktor sapertos waktos anu diperlukeun pikeun ngalengkepan éta. Biasana anjeun kéngingkeun sakitar $ 1 kanggo unggal survey 10 menit tapi tiasa langkung luhur. Éta ogé gumantung kana kumaha gancang anjeun ngajawab patarosan.


Kumaha survey mayar dianggo dina Ebuno

Perusahaan teras-terasan milari cara pikeun ningkatkeun produk sareng jasa sareng salah sahiji cara pikeun ngalakukeun éta nyaéta ku naroskeun ka konsumén pikeun pendapatna. Saleresna seueur perusahaan nyéépkeun jutaan dolar unggal taun pikeun survey mayar kanggo tiasa kéngingkeun sadaya inpormasi berharga anu saur anjeun! Sakali perusahaan nyetél survey, urang ngadorong aranjeunna ka pangguna sareng masihan insentif kanggo ngajawab sababaraha patarosan. Sakali anjeun parantos ngajawab sababaraha survey, anjeun bakal tiasa mundur penghasilan anjeun ka prosésor pamayaran anu anjeun pikaresep. Daptar ayeuna! Ngan ukur peryogi 2-3 menit sateuacan anjeun tiasa luncat kana survey anu mayar munggaran anjeun.

Kumaha anjeun kéngingkeun artos ku survei anu mayar dina Ebuno

Anjeun tiasa kéngingkeun artos ku ngajawab survey di Ebuno. Gampang sapertos ngajawab survey anu sanés sacara online, tapi bédana nyaéta anjeun dibayar kanggo ngalaksanakeunana. Sakumaha seueur penghasilan anjeun, gumantung kana sabaraha survey anu anjeun candak.

Survei anu mayar ngabantosan perusahaan ngembangkeun

Perusahaan tiasa ngabantosan ningkatkeun usaha ku nyebarkeun survey dina platform kami. Saatos éta, kami nyayogikeun pangguna kami insentif kanggo ngajawab survey ieu anu memotivasi pangguna kami pikeun neraskeun ngawalon langkung seueur survey.

Ebuno mangrupikeun perusahaan Swédia anu parantos aya sareng damel di industri survey ti saprak 2017. Platformna unik sareng desain sareng panganteur pangguna anu ekslusif. Sateuacan anjeun tiasa ngamimitian nyandak survey anu munggaran, anjeun ngan ukur ngeusian sababaraha inpormasi dasar ngeunaan diri anjeun pikeun ngabantosan kami pikeun nyocogkeun anjeun sareng kasempetan anu pangsaéna. Ngan butuh sababaraha menit pikeun ngamimitian sareng mimiti ngasilkeun artos.

Janten, sabaraha anjeun tiasa kéngingkeun survey anu mayar di Ebuno?

Naon anu tiasa anjeun hasilkeun ku nyandak survey gumantung kana sababaraha faktor. Insentif gumantung kana jero patarosan, kumaha hésé pikeun cocog sareng sabaraha surveyna. Anjeun moal cocog pikeun sadaya survey anu anjeun lebetkeun salaku perusahaan biasana milari jinis konsumen anu khusus pisan.

Anjeun tiasa mundur panghasilan anjeun pikeun PayPal atanapi kartu kado anu aya dina bagian anu ditarik. Upami anjeun nganggo perusahaan anu dipercaya sapertos Ebuno, anjeun bakal kurang kamungkinan ditipu.

Kami parantos mayar $ 100 000 USD mun urang 100 000 anggota

Naon anjeun ngantosan?

Miluan Ebuno dinten ayeuna sareng mimiti ngasilkeun artos tina pendapat anjeun

dijieun jeung dina Stockholm © 2020 Ebuno AB